Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100

PETT Snacks

Natuurlijke, gezonde snacks voor je hond of kat. Powered by DARF.
Shop nu
PETT Snacks

PETT Snacks zijn de gezonde en smakelijke tussendoortjes voor jouw hond of kat. Gemaakt van 100% vlees en zonder toevoegingen. Zo kan je met een gerust hart jouw viervoeter een lekker extraatje geven. Dat wordt smullen!

De ingrediënten van PETT

PETT Snacks zijn gemaakt van 100% puur vlees. Zonder kleur-, geur- en smaakstoffen en gedroogd door middel van een natuurlijk droogproces. Zo geef je alleen het allerbeste aan jouw huisdier. En een tevreden viervoeter betekent een gelukkig baasje! Om de kwaliteit van onze PETT Snacks hoog te houden, werken we uitsluitend samen met Europese bedrijven die we streng gecontroleerd hebben en net als ons een SKAL certificering bezitten. We bieden gezonde snacks voor jouw huisdier en dragen ons steentje bij aan het milieu. Win-win!

Wij zijn DARF

Honden en katten zorgen voor een glimlach. Hoe ze je thuis springend opwachten, op hun rug rollen als je ze aanhaalt of hoe ze achter hun favoriete balletje aanrennen. Wij worden er dolgelukkig van. Maar alleen als onze viervoeters dat ook zijn. En daarom geven wij onze honden en katten vers vlees. Kant-en-klaar in worsten en brokken. Zo simpel is het. Uit onze eigen slagerij. Lees hier meer over ons, DARF KVV én over het BARF-principe. 

DARF bestelbus

PETT Snacks producten

Daarom DARF

Uit liefde voor het dier

Uit liefde voor het dier

Uit eigen slagerij

Uit eigen slagerij

Alleen natuurlijke ingrediënten

Alleen natuurlijke ingrediënten

Geen chemische toevoegingen

Geen chemische toevoegingen