Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Alroda Puur

Alroda Puur

Alroda Puur bestaat uit één diersoort. Geschikt voor honden en katten.
Shop nu
Uit eigen slagerij
Alleen natuurlijke ingrediënten
Geen chemische toevoegingen
Uit liefde voor het dier
Alroda Puur

Alroda Puur bestaat uit één diersoort, maar per diersoort kan de samenstelling wel anders zijn. Zo bevat Alroda Puur Konijn konijnkarkas, konijnenbout, konijnenlever, hart en longen. Omdat Alroda Puur geen pens bevat is dit voer uitstekend geschikt voor katten. Maar ook voor een eliminatiedieet zijn de worsten van Alroda Puur perfect. Zo kun je namelijk precies achterhalen wat je huisdier wel of niet kan eten. 

Alroda Puur producten

De ingrediënten van Alroda Puur

De ingrediënten van Alroda Puur zijn natuurlijk of van wild, maar het verse vlees is niet gecertificeerd door SKAI. Hierdoor mag het de naam ‘biologisch’ niet dragen. Alroda puur is verkrijgbaar in handige worsten van circa 245 gram. Daarom zijn ze handig op te bergen en mee te nemen. De smaken zijn van Alroda Puur zijn divers. Van konijn, geit tot gevogelte . Voor ieder huisdier wat wils. 

Milieubewust bezorgen

Onze chauffeurs rijden de hele week rond met gekoeld vers vlees voer. Elke dag in een ander postcodegebied. Van Nederland naar België en Duitsland. Dat betekent dat we op één vaste dag bij jou in de buurt zijn. Waarom niet vandaag besteld, morgen in huis? Omdat onze vrachtwagens dan nóg vaker de weg op moeten en dat zorgt voor extra uitstoot. Daarom werken we samen met een verzekeringspartij die voor elke CO2 uitstoot een boom plant. Zo werken we aan milieubewust bezorgen.Bestel je alleen droogvoer? Om onze koelwagens en chauffeurs te ontzien, versturen we orders met alleen droogvoer (snacks, brokken en dergelijke) dagelijks per post. Lees hierover meer bij veelgestelde vragen.