Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - DARF KVV

DARF KVV

DARF KVV is kant en klaar vers voer. Samengesteld vanuit het BARF-principe.
Shop nu
Uit eigen slagerij
Alleen natuurlijke ingrediënten
Geen chemische toevoegingen
Uit liefde voor het dier
DARF KVV

Ons KVV voer is vers vlees gebaseerd op het BARF-principe, de schijf van vijf voor honden en katten. Dit betekent dat DARF KVV vlees bestaat uit minstens vier diersoorten in één mix. Deze 100% complete mix biedt alle bouwstoffen die een hond of kat nodig heeft om gezond en boordevol energie de dag door te komen. 

DARF KVV producten

De Ingrediënten van DARF KVV

Het verse vlees is volledig vrij van granen, conserveermiddelen en ongewenste antibiotica. Verkrijgbaar in uiteenlopende smaken: voor ieder huisdier wat wils. Bijvoorbeeld kip, rund, lam en geit of een mix van kalkoen, rund, lam en geit. DARF KVV is verpakt in worsten van circa 245 gram. 

Milieubewust bezorgen

Onze chauffeurs rijden de hele week rond met gekoeld vers vlees voer. Elke dag in een ander postcodegebied. Van Nederland naar België en Duitsland. Dat betekent dat we op één vaste dag bij jou in de buurt zijn. Waarom niet vandaag besteld, morgen in huis? Omdat onze vrachtwagens dan nóg vaker de weg op moeten en dat zorgt voor extra uitstoot. Daarom werken we samen met een verzekeringspartij die voor elke CO2 uitstoot een boom plant. Zo werken we aan milieubewust bezorgen.Bestel je alleen droogvoer? Om onze koelwagens en chauffeurs te ontzien, versturen we orders met alleen droogvoer (snacks, brokken en dergelijke) dagelijks per post. Lees hierover meer bij veelgestelde vragen.