Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Blog - Gezonde snacks voor honden

Gezonde snacks voor honden

3 minuten leestijd

PETT snacks zijn smakelijke en gezonde tussendoortjes. En de keuze is reuze bij DARF, zo hebben we voor iedere viervoeter wat wils. We hebben vijf gezonde snacks voor honden op een rijtje gezet. 

 

1. Woefstock

De Woefstock is misschien wel dé favoriet onder de snacks. Bijna iedere hond maak je dolgelukkig met deze natuurlijke kluif gemaakt van 100% koffieboomhout. Deze snack is niet alleen lekker, maar ook nog eens ontzettend goed voor je hond. Het kauwen reinigt het gebit van je hond en door te kauwen wordt het ‘geluksstofje’ endorfine aangemaakt: met deze snack maak je je hond dus echt gelukkig. De Woefstock splintert amper. Maar mocht er toch wat loskomen, dan kan dat gelukkig helemaal geen kwaad. De Woefstock is verkrijgbaar in small, medium en large

2. Gedroogde Rundernekspier

Ook één van de meest begeerde PETT snacks: gedroogde rundernekspier. Deze snack geef je viervoeter als aanvulling van de dagelijkse voeding, maar je kunt de snack ook geven als beloning. Bijvoorbeeld als je één van deze sporten beoefent met je viervoeter.

3. Vleesballs rund

Met onze runderballen is speels belonen niet alleen heerlijk licht, maar ook heel gezond. Deze kleine balletjes zijn gemaakt van puur, vers rundvlees en verrijkt met waardevolle colostrum: goed voor het immuunsysteem van je viervoeter. Honden zijn daarom goed voorbereid op alle seizoenen van jaar. De ronde trainingssnacks zijn vrij zacht en hierdoor dus ook zeer geschikt voor jouw puppy of ouwe dibbes 😉

4. PETT Snacks – hartjesmix

Onze snoephartjes zijn gemaakt van een smakelijke vleesmix van gevogelte, lam, rund en zalm en hebben een handig formaat als beloning tijdens leuke spelletjes met jouw hond of kat. Deze traktatie is zeer zacht en hierdoor ook geschikt voor jouw oudere viervoeter.

gezonde snacks hond

5. Lamskophuid

Honden met een gevoelige maag kunnen jammer genoeg niet alle tussendoortjes verdragen. Lamsvlees voeren is een goed en lekker alternatief. PETT lamskophuid is bijzonder gemakkelijk te verteren en wordt meestal zelfs door gevoelige honden zeer goed verdragen. De hoogwaardige hoofdhuid van lam is een stevige traktatie met veel waardevolle eiwitten. Doordat de snack bijzonder voedzaam en licht verteerbaar is, is het geschikt voor honden van jong tot oud. Lamskophuid is minder dik en hard dan runderhoofdhuid. Daardoor genieten vooral kleine en middelgrote honden lang van hun tussendoortje. 

 

Van welke PETT Snack geniet jouw viervoeter het meest? Stuur een foto naar ons via Facebook of plaats deze op Instagram met #darfdiervoeding. Vinden we leuk!

 

Let op: om jouw hond de beste kwaliteit snacks te bieden houden wij het drogen van deze snacks in eigen beheer. Zo zijn we er zeker van dat deze héérlijke snacks geen conservingsmiddelen, bestrijdingsmiddelen of zouten bevatten. Dit kan ervoor zorgen dat onze snacks soms niet op voorraad zijn. We doen altijd ons uiterste best om de voorraad zo snel mogelijk aan te vullen. 

Gerelateerde artikelen