Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Meat4Dogs

Meat4Dogs

Meat4Dogs is onze goedkopere variant vers vlees ten opzichte van onze standaard KVV, maar nog steeds van hoge kwaliteit. Zonder chemische toevoegingen en alleen gemaakt van natuurlijke ingrediënten.
Shop nu
Uit eigen slagerij
Alleen natuurlijke ingrediënten
Geen chemische toevoegingen
Uit liefde voor het dier
Meat4Dogs

We kwamen er bij DARF achter dat er ook behoefte is aan een goedkopere variant van vers vlees voor viervoeters. Bij DARF willen we graag dat ieder baasje de mogelijkheid heeft KVV te voeren. Daarom is Meat4Dogs ontstaan. Alle producten van Meat4Dogs komen uit onze eigen slagerij, de Groene Weg. Het enige verschil ten opzichte van onze standaard KVV is dat we voor Meat4Dogs goedkopere ingrediënten gebruiken. De ingrediënten zijn veelal biologisch, maar hebben geen eko keurmerk, hierdoor zijn ze dan ook goedkoper dan onze standaard KVV variant. Net als alle andere producten van DARF bevat Meat4Dogs geen chemische toevoegingen en alleen natuurlijke ingrediënten. 

Meat4Dogs producten

Welke soorten Meat4Dogs maakt DARF? 

Je kunt kiezen voor de All in one variant. Deze KVV bevat kip, rund, lam en geit. En organen hiervan. Dit is onze populairste KVV van Meat4Dogs. Variëren? Dan kun je ook voor één van onze andere varianten kiezen. Bijvoorbeeld Meat4Dogs Makreel of Lam. Maar let op: wil je je viervoeter op eliminatiedieet zetten? Dan raden wij onze KVV Alroda aan. Deze bevat één diersoort. De worsten van Meat4Dogs bestaan namelijk voor 50% uit de naam van het product (bijvoorbeeld Makreel) en 50% uit andere ingrediënten. Wij raden altijd aan de ingrediëntenlijst voor bestellen te controleren. Je weet tenslotte zelf het beste wat je hond lekker vindt 😉 

Alle worsten van Meat4Dogs bevatten circa 995 gram vers vlees en zijn gemakkelijk te bestellen in onze webshop of bij één van onze verkooppunten. Heb je vragen over het voeren van Meat4Dogs aan je viervoeter? Bekijk de productinformatie in onze webshop of neem contact met ons op. 

Milieubewust bezorgen

Onze chauffeurs rijden de hele week rond met gekoeld vers vlees voer. Elke dag in een ander postcodegebied. Van Nederland naar België en Duitsland. Dat betekent dat we op één vaste dag bij jou in de buurt zijn. Waarom niet vandaag besteld, morgen in huis? Omdat onze vrachtwagens dan nóg vaker de weg op moeten en dat zorgt voor extra uitstoot. Daarom werken we samen met een verzekeringspartij die voor elke CO2 uitstoot een boom plant. Zo werken we aan milieubewust bezorgen.Bestel je alleen droogvoer? Om onze koelwagens en chauffeurs te ontzien, versturen we orders met alleen droogvoer (snacks, brokken en dergelijke) dagelijks per post. Lees hierover meer bij veelgestelde vragen.