Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Blog - PETT Snacks: 6 gezonde snacks op een rijtje

PETT Snacks: 6 gezonde snacks op een rijtje

3 minuten leestijd

We deelden al eens een blog over gezonde snacks. Maar in onze webshop zijn nu nóg meer PETT snacks te vinden. We leggen je uit wat PETT snacks zijn en zetten nog 6 gezonde snacks voor je op een rijtje.

PETT snacks: 100% puur vlees

PETT Snacks zijn vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Ze zijn gemaakt van 100% puur vlees en gedroogd door middel van een natuurlijk droogproces. Zo zorgen we ervoor dat je alleen het allerbeste aan jouw huisdier geeft. Om de kwaliteit van onze gezonde snacks hoog te houden, werken we uitsluitend samen met Europese bedrijven die we streng gecontroleerd hebben en net als DARF, bezitten ook zij een SKAL certificering. PETT snacks zijn goed voor viervoeters én voor het milieu. 

Meatbars

Een heerlijke beloning voor elke viervoeter. Onze Meatbars zijn gezonde snacks gemaakt van een onweerstaanbare combinatie van rundvlees, kip, rijst, Noordzeevis, runderlever, gierst en bosbes. Een overheerlijke vleessnack voor jouw hond. De meatbars zitten in een handige verpakking van vijf stuks. 

PETT Snacks: 6 gezonde snacks op een rijtje

Semi-Moist Rundtrainers

Onze Semi-Moist Rundtrainers zijn een zeer smakelijke snacks om jouw viervoeter te belonen of te trakteren. Ze hebben een sterke geur en zijn klein van formaat. Perfect dus om mee te trainen. En ze zitten ook nog eens in een handzame verpakking van 250 gram. Naast rundvlees zit er ook granen, plantaardige bijproducten en olie in de snacks.

Wissel je graag af? We hebben ook semi-moist vistrainers. Net zo lekker, maar dan anders!  

Semi-Moist Rundtrainers

Struisvogelsticks

Onze struisvogelsticks zijn een heel bijzondere beloning. Deze sticks bestaan uit hartig struisvogelvlees dat van nature weinig calorieën en cholesterol bevat. Een licht verteerbare snack, waarmee je grote en kleine honden in de watten legt.

Dankzij het zeer lage vetgehalte van slechts 2% zijn onze struisvogelsticks een zeer geschikte beloningssnack voor honden met een neiging tot overgewicht. De sticks kunnen gemakkelijk in je broek- of jaszak worden gedragen omdat ze niet onaangenaam smeren en een delicaat, licht vanille-aroma hebben. Dus geen nare geurtjes en vlekken in je zakken 😉 Een geweldige hondensnack voor alle gelegenheden!

Struisvogelsticks

Paardenslokdarm

Onze paardenslokdarm is een populaire, vetarme snack. Ook deze snack is zeer geschikt voor honden waarbij op het gewicht gelet moet worden. Bovendien is dit product hypoallergeen en hierdoor ook geschikt voor gevoelige honden. Deze lekkere, bijzondere kauwsnack is bijzonder geschikt voor kleine tot middelgrote honden. Paardenslokdarmen zijn verpakt per zes stuks.

© Darf Nederland Bv

Konijnenoren

Onze konijnenoren met vacht zijn uitermate geschikt voor het reinigen van de tanden van jouw hond. Het zijn de tandenborstels onder de snacks 😉 De vacht heeft ook een positieve uitwerking op maag en darmen van jouw hond omdat de haren deze op een natuurlijke manier reinigen. 100% konijn en 100% natuurlijk! De konijnenoren zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 100 gram en 400 gram.

Struisvogelsticks

Vleesstrips Geit

Onze vleesstrips geit zijn 100% natuurlijk en makkelijk breekbaar. Dit maakt ze uitermate geschikt voor trainingsdoeleinden. Maar tegen een traktatie gewoon “omdat het kan” heeft jouw viervoeter vast ook geen bezwaar.

Struisvogelsticks

Doordat veel van onze PETT snacks uit één ingrediënt bestaan, lenen ze zich perfect voor een eliminatiedieet. Wil je weten welke gezonde snacks we nog meer hebben? Neem dan een kijkje in onze webshop.  

 

Gerelateerde artikelen