Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Blog - Een eigen playlist voor je viervoeter

Een eigen playlist voor je viervoeter

2 minuten leestijd

Ook Spotify ontfermt zich over onze trouwe viervoeters. Ze bieden sinds kort namelijk de mogelijkheid om een speciale playlist te maken voor je trouwe maatje. Met slechts een paar stappen heb je een lijst boordevol muziek waar jij en je hond dol op zijn. Zet het op als jullie lekker aan het spelen zijn in huis of als je even snel naar de supermarkt gaat voor een snelle boodschap. Zo heeft je hond altijd iets om naar te luisteren. Compleet afgestemd op zijn of haar karakter en jouw persoonlijke muzieksmaak! 

Hoe het werkt

Ga naar deze website van Spotify. Deze site is speciaal gemaakt om een fantastische playlist samen te stellen voor je viervoeter. Je kunt inloggen met je persoonlijke Spotify account. Zo leggen zij gelijk de link met jouw favoriete hits. Vervolgens kies je jouw huisdier. Een hond, kat, hamster, vogel of leguaan; ze hebben aan veel diersoorten gedacht. Dan begint een korte vragenlijst over je huisdier. Zo kun je aangeven of deze juist erg relaxed is of lekker veel energie heeft. Maar ook of je hond verlegen of vriendelijk is en apathisch of nieuwsgierig. Tot slot voer je de naam van je huisdier in en een leuke foto. Et voilà; de playlist voor je huisdier is af! Helemaal naar de muziekstijl van jou en het karakter van je grote vriend. Turn up the speakers, want het is nu dus echt tijd om de muziek lekker aan te zetten!

Onze favorieten

Natuurlijk hebben wij ook wat favorietjes als het gaat om liedjes over honden. Een beetje uit de oude doos, maar wie houdt er nou niet van een beetje nostalgie?

  1. Who let the dogs out? – Baha Men
  2. Doggie in the Window – Patti Page
  3. Seamus – Pink Floyd

Wat is het favoriete liedje van jou en je viervoeter? Laat het ons weten via Facebook of Instagram!

Gerelateerde artikelen