Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Blog - 5 x Instagram honden

5 x Instagram honden

2 minuten leestijd

Steeds meer honden hebben eigen Instagram account. Volg jij al een leuke viervoeter op Instagram? Wij delen vijf instagram honden die ontzettend leuk zijn om te volgen.

Charley

Charley is nog geen jaar oud, gek op paarden én op DARF. Deze schattige Franse Bulldog steelt alle harten van zijn bezoekers op Instagram. Als je een kijkje neemt op frenchbullcharly, scroll dan zeker even naar de foto’s van toen Charley nog een kleine Charley was.

Instagram dogs

Buddy

Fotograferen is een passie baasje van Buddy, en dat is op Buddy.the.goldie wel te zien. Al kunnen we ons goed voorstellen dat de fotogenieke Golden Retriever het fotograferen vast een stuk makkelijker maakt 😉 

Instagram dogs

Beagan

Need we say more? Bij het zien van dit heerlijke kiekje van Chihuahua Beagan wil je toch meteen meer zien? Gelukkig zijn er chihuahua.beagan heel veel leuke foto’s foto’s te vinden van deze kleine vriend.

instagram dogs

Guus

Een aaibaarheidsgehalte kan bijna niet hoger dan bij Guus. Deze guitige Labradoodle is gek speeltjes, knuffels én op DARF. Op labradoodle_guus kun je zijn avonturen volgen.

Joes

Voor wie niet genoeg kan krijgen van Labradoodles: we hebben we er nog eentje voor je. Joes! Een close up foto van zijn vacht is makkelijk te verwarren met een kiekje van een heerlijk fluffy kussentje. Kijk maar eens op doodlejoes. Extra leuk: niet alleen Joes’ broertjes en zusjes komen ook af en toe voorbij.

Is jouw viervoeter net zo Instagrammable als deze vijf Insta dogs? Stuur ons een foto via Facebook of plaats deze op Instagram met #darfdiervoeding. Vinden we leuk!

Gerelateerde artikelen