Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Blog - Bestellen en levering rond de feestdagen

Bestellen en levering rond de feestdagen

2 minuten leestijd

De komende periode staan er een aantal feestdagen op de agenda. April zit vol met lekkere ontbijtjes, verstopte paaseitjes en uithangende vlaggen voor onze koning. Daarna staan Hemelvaartsdag en Pinksteren voor de deur. We brengen je graag op de hoogte van aangepaste bestel- en levertijden zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Tweede paasdag

Maandag 18 april, tweede paasdag, leveren wij niet. Wil je op dinsdag 19 april een bestelling ontvangen voor jouw viervoeter? Zorg dan dat je je bestelling plaatst vóór donderdag 14 april 23.59 uur.

Koningsdag

Op Koningsdag, woensdag 27 april, nemen onze chauffeurs een dagje vrij om de verjaardag van Koning Willem-Alexander te vieren. De dag erna staan ze weer voor je klaar. Wil je voor donderdag 28 april iets bestellen? We ontvangen je bestellingen graag vóór dinsdag 25 april om 23:59 uur.

Hemelvaartsdag

Donderdag 26 mei is het Hemelvaartsdag, ook dan leveren wij niet. Wil je je bestelling op vrijdag 27 mei ontvangen? Zorg dan dat deze uiterlijk dinsdag 24 mei om 23.59 uur bij ons binnen is. 

Tweede pinksterdag

Zondags genieten onze chauffeurs altijd van een welverdiend weekend, in het pinksterweekend mogen ze er nog een dagje aanplakken. Maandag 6 juni, tweede pinksterdag, leveren wij niet. Wil je dinsdag 7 juni een bestelling ontvangen voor je viervoeter? Bestel deze dan uiterlijk donderdag 2 juni om 23.59 uur. 

DARF wenst alle viervoeters en hun baasjes alvast fijne dagen! 🐣👑

 

Gerelateerde artikelen