Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Blog - Nieuw bij DARF: het DARF abonnement

Nieuw bij DARF: het DARF abonnement

2 minuten leestijd

Om het voor jou nog makkelijker te maken en voor je hond of kat nog lekkerder, hebben we iets nieuws bij DARF: het DARF abonnement. Sluit een abonnement af en je hoeft niet meer na te denken over een gevarieerd menu voor je viervoeter. Dat doen wij voor je! 

Hoe werkt het?

Met een account kun je makkelijk bij ons bestellen, zonder dat je steeds al je gegevens in hoeft te vullen. Je maakt een profiel aan waarin je ook met ons deelt wat voor een hond en/of kat jij hebt. Wat is bijvoorbeeld zijn ras, leeftijd en gewicht? Aan de hand van deze informatie stellen wij de lekkerste en meest gezonde maaltijden voor jouw viervoeter samen in een abonnement. We bezorgen de maaltijden eens per week. Zo heeft de hond elke week een gevarieerd, op zijn lijf geschreven menu.

Wat zijn de voordelen van een DARF abonnement?

Een abonnement op onze maaltijdboxen heeft een aantal fijne voordelen:

  • Altijd vers voer; 
  • Afgestemd op jouw viervoeter; 
  • Bezorgtijd naar keuze; 
  • Boven de €50,- gratis levering; 
  • Abonnement op elk moment te pauzeren.

DARF abonnement

Waaruit bestaat een maaltijdbox?

We nemen ook voor onze maaltijdboxen alleen genoegen met het allerbeste, en dat is natuurlijk vers vlees. Vlees zit bomvol eiwitten, vitaminen en mineralen. Dé bouwstenen voor het lichaam van je hond of kat. Het vlees van DARF bestaat ook voor een klein deel uit lever, nieren en hart. Dit zijn goede bronnen van dierlijk eiwit en bevatten veel vitaminen, mineralen en dierlijke vezels. Daarnaast gebruiken we gemalen botten, vanwege de rijkheid aan calcium.

Wat als mijn hond of kat een allergie heeft of iets niet lust?

In je account kun je aangeven of je viervoeter een allergie of intolerantie heeft, zo kunnen we er rekening mee houden als we het menu samenstellen.

Waar kan ik mijn bestelling plaatsen?

Je kunt een account aanmaken en je bestellingen plaatsen op darfabonnement.nl. Hier vind je ook meer informatie over de abonnementen en maaltijdboxen.

Heb je nog vragen? ​​Op onze FAQ pagina kan je veelgestelde vragen vinden. Nog niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

 

Gerelateerde artikelen