Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Blog - Onze KVV in een nieuw jasje!

Onze KVV in een nieuw jasje!

2 minuten leestijd

Iedereen is natuurlijk gewend aan de kant en klare brokken vlees (KVV) van DARF. Maar dat gaat veranderen. We gaan het vlees namelijk anders verpakken. De blokken zullen vervangen worden door worstjes. Hetzelfde vlees, van dezelfde kwaliteit, maar dan in een nieuw jasje. Letterlijk 😉  

Waarom?

Simpel eigenlijk: omdat het een aantal voordelen heeft. En natuurlijk niet alleen voor ons. Ook voor jou en je viervoeter. Zo hoef je je door de nieuwe verpakking in de toekomst geen zorgen meer te maken om vriesbrand, wat betekent dat het minder snel uitdroogt. Daarnaast gaat het vers vlees tijdens de productie ‘door minder handen’ waardoor het nóg minder bacteriën bevat. Hierdoor wordt de houdbaarheid vers verlengd. Beter voorraadbeheer zorgt er daarnaast voor dat onze KVV altijd op voorraad is, ook als er onverwacht iets mis gaat. En dit kan allemaal voor dezelfde prijs. Fijn toch? 

Wat betekent dit voor jou?

Eigenlijk niet zo veel. En je viervoeter zal helemaal geen verschil merken. De hoeveelheid blijft nog steeds hetzelfde als voorheen. Aan het vlees verandert er echt helemaal niks. Het is alleen die verpakking die we aanpassen. De worstjes zullen per stuk verpakt worden. Maak je geen zorgen om het gebruik van verpakkingsmateriaal: het is gerecycled plastic en we gebruiken hiervoor ongeveer net zoveel als bij de brokken. Het zit nu alleen om de worstjes in plaats van om de totale verpakking. Daar zullen trouwens nog steeds 19 stuks in zitten. Lekker vertrouwd! Hou er wel rekening mee dat het het handigst is het plastic te verwijderen als de worst nog bevroren is. Dan blijft er geen vlees aan de verpakking kleven én mag het plastic bij het PMD-afval. Ontdooi de KVV vervolgens, net als altijd, afgesloten in de koelkast. De bezorging? Die doen we uiteraard nog steeds zelf! 

Onze ‘nieuwe’ KVV is vanaf nu te bestellen. Heb je nog vragen? Laat het ons weten! 

Gerelateerde artikelen