Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Hond
Win jouw eigen DARF snack festival
Kat
Win jouw eigen DARF Snackfestival

Wij vinden het de hoogste tijd voor een feestje! Daarom maak je kans op een eigen DARF Snackfestival voor jou en jouw dierenvrienden. De hoofdprijs? Voor €250 aan onze heerlijke PETT Snacks!

Win jouw eigen DARF Snackfestival

De winactie werkt als volgt: ga naar dit bericht op Facebook en/of dit bericht op Instagram. Tag iedereen die jij wilt uitnodigen voor jouw eigen DARF Snackfestival. Van alle baasjes uit de straat tot vrienden met honden of katten, wie welkom is bepaal jij helemaal zelf. Op donderdag 3 juni mei kiezen wij uit alle reacties een winnaar. Met hem of haar maken we een afspraak om langs te komen* met onze tuk-tuk gevuld met PETT Snacks ter waarde van €250. De inhoud verdelen we over alle aanwezige dierenliefhebbers. Ook komt er een fotograaf mee om leuke foto’s te maken van alle aanwezige huisdieren. Dat wil je toch winnen?!

*Uiteraard vindt jouw eigen Snackfestival plaats zodra de maatregelen dit weer toelaten.

Over onze PETT Snacks

PETT Snacks zijn de gezonde en smakelijke tussendoortjes voor jouw hond of kat. Gemaakt van 100% puur vlees. Zonder kleur-, geur- en smaakstoffen en gedroogd door middel van een natuurlijk droogproces. Zo geef je alleen het allerbeste aan jouw huisdier. Om de kwaliteit van onze PETT Snacks hoog te houden, werken we uitsluitend samen met Europese bedrijven die we streng gecontroleerd hebben en net als ons een SKAL certificering bezitten. We bieden gezonde snacks voor jouw huisdier en dragen ons steentje bij aan het milieu. Win-win!

Over onze PETT Snacks
Over onze PETT Snacks
Uit eigen slagerij
Alleen natuurlijke ingrediënten
Geen chemische toevoegingen
Uit liefde voor het dier