Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Blog - Op vakantie: alternatieven voor vers vlees

Op vakantie: alternatieven voor vers vlees

3 minuten leestijd

‘Ik ga op vakantie met mijn hond en ik neem mee…vers vlees.’ Maar dat het niet altijd zo makkelijk is, blijkt in de praktijk wel. Want hoe neem je het vertrouwde kvv vlees mee zonder vriezer? Geen zorgen. In deze blog kijken we naar drie makkelijke alternatieven voor vers vlees op vakantie.

Op vakantie met je hond is één van de leukste dingen die er is. Samen wandelingen maken langs Toscaanse wijngaarden of met stokken slepen in een bos in Denemarken. Dit kan natuurlijk alleen als je hond goed in zijn vel zit en goede voeding krijgt. Biologisch rauw vlees dus. Een paar dagen weg met rauw vlees is geen probleem, maar langer op reis is vaak lastig omdat je geen vriezer mee hebt. Reden voor veel hondenbaasje om tijdens de vakantie over te stappen op brokken. Maar je hond zo snel op ander voer zetten kan vervelende klachten als diarree veroorzaken. En dat terwijl je juist het allerbeste voor je hond wilt.

Vlees op reis

Dat biologisch vers vlees voeren op vakantie moeilijk is, ontdekten wij ook. Samen met onze chemist ontwikkelde we drie alternatieven voor vers vlees. Deze zitten toch vol vlees, maar kun je wel buiten de vriezer bewaren. De verschillen zijn zo klein mogelijk, waardoor de overstap voor je hond erg makkelijk is.

3 versalternatieven voor op vakantie

1. Droogvoer

Dit zijn de ‘Vol bites’ van DARF: koud geperst droogvoer, waar per kilo zo’n 3200 gram vers vlees in zit. Doordat het in blikken zit, kun je het makkelijk stapelen waardoor je ruimte bespaart in je auto of caravan. Smaken: schaap, rund, lam, kip, kalkoen, geit, eend (door elkaar)

2. Natvoer in blik

In het natvoer van DARF zitten minder koolhydraten dan in brokken. Waardoor ze nog gezonder zijn voor je hond. Extra pluspunten zijn dat je ze makkelijk stapelt en je ze gewoon buiten de vriezer bewaart. Smaken: schaap, rund, lam, kip, kalkoen, geit, eend (los verpakt)

3. Worsten (gloednieuw)

Rauw vlees geperst in worstvorm, super eenvoudig voor onderweg. Ook perfect en lekker voor het belonen van je hond. Snijd de worst in plakjes en klaar. Smaken: schaap, rund, lam, kip, kalkoen, geit, eend (los verpakt)

De voordelen van deze vers alternatieven:

1. Je hebt geen vriezer nodig.

De DARF vers vlees alternatieven zijn houdbaar buiten de vriezer. Ze zijn daardoor niet vers, maar wel nog steeds gezond en ontzettend lekker.

2. Je hoeft niet onderweg langs allerlei slagers en supermarkten.

Voorheen kocht je misschien bij allerlei supermarkten en slagers vers vlees voor je hond, maar dat is nu verleden tijd. Met de DARF alternatieven heb je nu alles bij de hand. Letterlijk.

3. Je kunt direct voeren.

Het nadeel van vers vlees is dat je het voor het voeren moet ontdooien. Dat hoeft met deze drie alternatieven niet. Vanaf nu trek je op vakantie een blik of worst open en je kunt direct voeren.

DARF op vakantie

Ga je in Nederland, België of Duitsland op vakantie? Dan kun je gewoon bij ons vers vlees bestellen. Vervolgens bezorgen wij dit op locatie. Of je bezoekt één van de verkooppunten als je in de buurt bent. Zo krijgt je hond ook op vakantie datgene waar hij vertrouwd mee is.

Ga je binnenkort op vakantie? Bestel onze drie vers alternatieven in onze webshop. Reken maar dat je hond al kwijlend naar de vakantie uitkijkt!

Gerelateerde artikelen