Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Blog - De leukste hondenspeeltuinen van Nederland – deel 2

De leukste hondenspeeltuinen van Nederland – deel 2

2 minuten leestijd

Hondenspeeltuinen winnen ook in Nederland aan terrein. In deel 1 van deze blogserie deelden wij al de leukste speeltuinen voor jouw viervoeter. We hadden ook een deel 2 beloofd, dus team DARF heeft baasjes gevraagd naar nog meer tips. Volgens jullie mag je onderstaande hondenspeeltuinen zeker niet missen!

Zuid-Holland – Speeltuin Bello

Een klein dierenparadijsje in Rotterdam. Zo mag je Speeltuin Bello gerust noemen. In een omheinde omgeving van 80 bij 50 meter kan jouw viervoeter zich lekker uitleven. Springen over hindernissen, graven in de grote zandvlaktes, rennen door de tunnels en bij warm weer ook afkoelen in het badje. Terwijl alle viervoeters de tijd van hun leven hebben, is het bij Speeltuin Bello ook altijd gezellig met alle baasjes onderling.

Locatie: Gordelweg 270 in Rotterdam
Openingstijden: bekijk op de website
Toegang: €2,50 per hond
Parkeertip van de beheerder: zijn de paar parkeerplaatsen van Speeltuin Bello bezet? In het straatje links van de ingang kan je ook gratis parkeren.

Utrecht – Hondenspeelparadijs Midden Nederland

Hondenspeelparadijs Midden-Nederland is een plek waar honden en hun baasjes samenkomen, spelen en trainen in een omheinde omgeving. Alle honden zijn natuurlijk welkom, maar de hondenspeeltuin is speciaal opgezet voor viervoeters die niet los kunnen lopen in andere gebieden. Bijvoorbeeld vanwege de jacht of dat ze moeilijk terugkomen of weglopen. En ook voor baasjes die het nog spannend vinden om hun ‘nieuwe’ viervoeter los te laten lopen, omdat het een puppy of herplaatser is.

Locatie: Achterdijk 28 in Bunnik
Openingstijden: Hondenspeelparadijs Midden-Nederland draait volledig op vrijwilligers, dus houd de website en social media-kanalen in de gaten voor de openingstijden.
Toegang: €2 per hond

Zuid-Holland – Hondenspeeltuin- en strandje Park Hitland

In de Nieuwerkerk aan den IJsselse polder ligt het recreatiegebied Park Hitland. Een heerlijke plek voor mens én dier, want er is maar liefst een 3500 vierkante meter groot omheind gebied speciaal voor honden. Speelplezier in de breedste zin van het woord, dat kan je hier gerust zeggen. Van tunnels tot boomhindernissen en een waterkuil. Ze hebben er alles aan gedaan om er een hele fijne hondenspeeltuin van te maken.

Als baasje kan je ondertussen neerploffen op een van de bandjes en genieten van jouw viervoeter(s) en de mooie omgeving.

Locatie: Park Hitland, Nieuwerkerk aan den IJssel
Openingstijden: de hondenspeeltuin is het hele jaar door geopend
Toegang is gratis

De leukste hondenspeeltuinen van Nederland - Speeltuin Bello

 

Ga je naar een van de leukste hondenspeeltuinen van Nederland? Vergeet dan niet lekkere snacks voor jouw viervoeter mee te nemen.

Gerelateerde artikelen