Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Blog - Welke soorten hondenvoer heeft DARF?

Welke soorten hondenvoer heeft DARF?

3 minuten leestijd

DARF hondenvoer begon ooit bij Caspar, onze herdershond. Hij was vrij mager en daar wilden we wat aan doen. Na van alles geprobeerd te hebben zijn we in onze eigen slagerij voor hem aan de slag gegaan met vers vlees. We maakten voor hem een mix van eend, wilde gans, hert en kangoeroe; DARF Caspar (Compleet) was een feit. Maar hier bleef het niet bij. Vele mixen volgden. En wist je dat er naast DARF ook nog anders soorten voer uit dezelfde slagerij komen? Ook deze kun je in onze shop krijgen. Lees verder om erachter te komen welke soorten voer we hebben en wat het verschil is.

DARF KVV

DARF KVV is biologisch kant en klaar vers voer. Al onze producten zijn samengesteld vanuit het BARF-principe. Dat houdt in dat je viervoeter de afwisseling krijgt die hij nodig heeft. DARF vers voer is te verkrijgen in uiteenlopende smaken en in diverse verpakkingen. Voor honden zijn worsten van 245 gram in een doos van bijna 5 kilo tot grote verpakkingen van 10 kilo te verkrijgen. DARF is er ook voor katten. Dit is verpakt in doosjes van 1,4 kilo. Hierin zitten blokjes van circa 95 gram per stuk.

Alroda Puur

In tegenstelling tot DARF hondenvoer bestaat Alroda uit één diersoort. De samenstelling is per diersoort verschillend, maar bevat nooit pens. Dit maakt deze voeding ook geschikt voor katten en voor een eliminatiedieet. De ingrediënten zijn wel biologisch of van wild, maar Alroda vers vlees is niet gecertificeerd door SKAl. Hierom mag het de naam ‘biologisch’ niet dragen. Alle varianten bestaan uit één diersoort en zijn geschikt voor honden en katten. Alroda puur is verkrijgbaar in 245 gram worsten.

Meat4dogs

DARF wil dat KVV voor iedereen beschikbaar is. Daarom hebben we ook een variant gemaakt van goedkopere ingrediënten. Namelijk: Meat4dogs. Meat4dogs is gebaseerd op het BARF-principe, bevat geen plantaardige ingrediënten, geen toegevoegde vitaminen en mineralen en is verkrijgbaar in 995 gram worsten.

Fish4pets 

Zoals de naam al doet vermoeden bestaat Fish4pets uitsluitend uit vis. Alle Fish4pets producten worden gemaakt van verse vis en zijn hypoallergeen. Omdat we aanraden niet meer dan 10% vis te geven als menu voor je viervoeter is Fish4pets een aanvullende voeding. Vis bevat omega 3-vetzuren, dus een keer per week een lekker vismaaltje mag zeker. Fish4pets is verkrijgbaar in 245 gram worsten.

Vol voeding

Deze geperste hondenbrok is een complete en volwaardige maaltijd voor de hond met een hoog vleesaandeel. Ideaal voor als je je hond biologisch wilt voeden, maar dan net wat makkelijker. Vol is geschikt voor gevoelige honden en katten en verkrijgbaar in vers vlees en koud geperst droogvoer. 

Welke voeding geef jij je hond of kat? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! Heb je vragen over één van onze producten? Neem dan contact met ons op, we helpen graag! 

Gerelateerde artikelen