Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Blog - Onze 7 favoriete katten op Instagram

Onze 7 favoriete katten op Instagram

2 minuten leestijd

Katten scoren altijd online. Van die schattige kattenfilmpjes tot die gekke pluizige foto’s. Sommige katten zijn er zelfs wereldberoemd mee geworden op Instagram. En stiekem hebben wij ook zo onze favorieten.

1 Venus

Venus is misschien wel één van de meest opvallende katten. Haar kop bestaat namelijk uit ‘twee gezichten’, waarbij haar ogen twee verschillende kleuren hebben (heterochromie). Lekker jezelf, dat maakt speciaal.

2 Atchoum

Een grijs-wit ‘monstertje’, met elke dag een ‘bad hair-day’; dat is de kat Atchoum. Deze Perzische kater heeft hypertrichosis, waardoor zijn haar enorm snel groeit. En dat levert de meest verwilderde foto’s op.

3 Sam

Door de twee zwarte vlekjes boven Sams ogen lijkt het net of hij wenkbrauwen heeft. Best wel bijzonder bij een spierwitte kat. Hierdoor lijkt het alsof hij voortdurend verbaasd is.

4 Smoothie

De koningin onder de katten; dat is de pluizige Smoothie wel. Een prachtige poes waar je spontaan verliefd op wordt. Ze is een Britse langharige en heet Smoothie omdat ze zo lekker ‘sweet’ is. Al verliefd?

5 Milkshake

Milkshake is de grote broer van Smoothie. Wat een heerlijk duo toch? Milkshake is echt een leukerd en alleen al door naar hem te kijken vrolijk je op. Hij is enorm nieuwsgierig en dat levert de grappigste situaties op. Want ondanks dat water ‘eng’ is, wil Milkshake dat toch eerst zelf uitzoeken.

6 Errol

Is het een vos, een wilde kat of een prairie kat? Nee, het is de Somali kat Errol. Een unieke verschijning die vele harten laat smelten. Wij zouden wel de hele dag naar Errol kunnen kijken. Wat jij? 😉

7 Lil Bub

Met meer dan twee miljoen volgers op Instagram, is Lil Bub één van bekendste katten met een aandoening. Met het account probeert het kattenbaasje mensen bewust te maken van het feit dat een kat met een aandoening echt niet het einde van de wereld is. Natuurlijk ziet je kat er anders uit, maar is dat heel erg? Zolang je kat maar gelukkig is. En jouw liefde helpt daarbij.


Heeft jouw huisdier ook een eigen Instagramaccount? Deel hem met ons via Instagram. Wie weet zie je jouw huisdier terug op onze Instagrampagina.

Gerelateerde artikelen