Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Blog - Natuurlijke hondenbrokken? De 5 voordelen!

Natuurlijke hondenbrokken? De 5 voordelen!

2 minuten leestijd

In de wereld van hondenvoer zijn er ontzettend veel opties voor hondenbrokken. Maar wil je jouw viervoeter de allerbeste brokken voeren? Ga dan altijd voor natuurlijke hondenbrokken. In deze blog leggen we je de voordelen uit van natuurlijke hondenbrokken én vertellen we je alles over onze eigen biologische brokken uit de Vol Voeding lijn.

Natuurlijke hondenbrokken van DARF

Bij DARF hebben wij onze eigen natuurlijke hondenbrokken voor jouw viervoeter: de Vol Bites. Deze bites zijn koudgeperste hondenbrokken met wel 60% vleesaandeel. Door alle hoogwaardige ingrediënten krijgt jouw viervoeter alle voedingstoffen binnen die nodig zijn voor een energieke dag. Groot pluspunt: onze Vol Bites zijn glutenvrij, perfect als je hond last heeft van een allergie of darmproblemen.

De 5 voordelen van natuurlijke hondenbrokken: 

1. Alleen natuurlijke ingrediënten

De naam natuurlijke hondenbrokken zegt het al: deze brokken zijn echt alleen gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Denk aan wortel, maar ook lamsvlees en geitenvlees. Stuk voor stuk ingrediënten die uit een gezonde, biologische en natuurlijke omgeving komen. 

2. Geen chemische toevoegingen

Ook bevatten natuurlijke hondenbrokken geen chemische toevoegingen. Onze hondenbrokken van Vol Voeding zijn dus vrij van chemische toevoegingen. Zo weet je 100% zeker dat jouw viervoeter het allergezondste voer krijgt.

3. Betere stoelgang

Doordat alle ingrediënten van natuurlijke hondenbrokken goed opneembaar en beter verteerbaar zijn, wordt de ontlasting van je hond een stuk stabieler. Je viervoeter heeft dus geen last van diarree of obstipatie, maar heeft gewoon gezonde ontlasting.

4. Energieke viervoeter

Met natuurlijke hondenbrokken is je viervoeter iedere dag energiek. Dit komt doordat de voedingsstoffen uit deze brokken goed opneembaar zijn. Hierdoor dragen alle stoffen direct bij aan het energieniveau en de gezondheid van je hond. Tijd voor een stevige wandeling!

5. Vermindering allergieën en huidproblemen

Met de biologische brokken van DARF weet je zeker dat ook jouw hond de juiste voeding krijgt. Onze natuurlijke hondenbrokken zijn er namelijk in verschillende samenstellingen. Neem bijvoorbeeld Vol Lam of Vol Wild. Wat jouw viervoeter ook lust of mag: DARF draagt bij aan een gezonde, stralende huid en vacht!

Tip: is je hond niet zo dol op het eten van brokken? Lees dan eens deze blog. Hierin staan drie tips om je hond makkelijker brokken te laten eten!

Geef jij jouw viervoeter natuurlijke hondenbrokken van Vol Voeding? Stuur dan een foto van jouw smikkelende viervoeter naar ons via Facebook of plaats deze op Instagram met #darfdiervoeding. Vinden we leuk!

Gerelateerde artikelen