Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Blog - Even voorstellen: Lana en haar team

Even voorstellen: Lana en haar team

2 minuten leestijd

De allernieuwste aanwinsten van DARF zijn Lana en haar viervoeters Muppet, een labrador van 8 jaar, en driejarige Ierse greyhound Sterling. Zij zijn voortaan de gezichten van het snackteam van DARF en PETT. Van het verzenden van je bestelling tot het testen van de kwaliteit van de snacks. Je kunt dus wel zeggen dat Lana en haar viervoeters een belangrijke schakel zijn bij DARF. Daarom stellen we ze graag aan je voor!

Een echt dierenmens

Lana kan zich geen leven zonder dieren om haar heen voorstellen. ‘Thuis hadden wij bijna een volwaardige kinderboerderij. Dit was voor mij echt het paradijs. Het is dan ook niet zo gek dat ik een écht dierenmens ben geworden.’ Maar in het specifiek honden. Lana was altijd al gefascineerd door het gedrag en de communicatie van viervoeters. Daarom heeft ze de opleiding hondengedragstherapeut bij Ziemer & Falke in Duitsland gevolgd en heeft ze gewerkt op een huskyfarm in Noorwegen. ‘Met alle ervaring op zak en de grote liefde voor viervoeters kan ik mij geen leven zonder harige vriendjes voorstellen.’

Naast haar functie bij DARF is Lana in haar vrije tijd ook het liefst bezig met haar viervoeters Muppet en Sterling. ‘Wanneer ik vrij ben, gaan mijn modderschoenen aan. Dan vind je mij in het bos, op het strand of ergens in de rimboe samen met mijn honden. We zijn dan op ons gelukkigst. Na die tijd kruip ik lekker op de bank met een wijntje en twee snurkende doggo’s naast me!’

Een baan dichter bij haar hart

Lana heeft een rijke carrière achter de rug. Zo heeft ze meerdere jaren in het management van verschillende bedrijven gezeten en runde ze samen met haar partner een pizzeria. Toch bleef het werken met en voor dieren een gemis. Na de verkoop van het restaurant ging ze voor een carrière switch. ‘Bij DARF zit ik helemaal op mijn plek. Ik ben betrokken bij alle processen rondom de snacks en vind dat ontzettend leuk. Zo weet ik ook zeker dat iedereen verantwoorde snacks aan zijn viervoeter geeft. De taken op de werkvloer zijn duidelijk verdeeld. Ik controleer de producten op kwaliteit, geef advies en zorg ervoor dat alle bestellingen verzonden worden. Muppet en Sterling voeren uitgebreide smaaktesten uit en controleren of de smaakbeleving voor hun hondenvriendjes uitmuntend is. Tenslotte geldt: vertrouwen is goed, maar controle is beter!’

Gerelateerde artikelen