Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Blog - Debbie wint één jaar lang gratis voer!

Debbie wint één jaar lang gratis voer!

2 minuten leestijd

DARF heeft een gelukkige klant én een verkooppunt in het zonnetje gezet. De winnares van de dierendagactie 2020 won een jaar lang gratis dierenvoeding, terwijl het verkooppunt een jaar lang korting won.  

Aangename verrassing

DARF verstopte in de periode rondom dierendag in totaal 30 tickets in duizenden verpakkingen honden- en kattenvoeding. Elk bronzen, zilveren en gouden ticket was een prijs waard. Onder de 5 gouden tickets, goed voor een verrassingspakket, werd bovendien een jaar lang gratis diervoeding verloot. De gelukkige winnaar van deze actie was Debbie Westerhof. Zij nam afgelopen week samen met haar twee Franse bulldogs de prijzen in ontvangst bij Fitdoxx in Aalsmeer, de plek waar ze de winnende verpakking kocht. Het verkooppunt viel ook in de prijzen: zij krijgen een jaar lang korting op hun bestelling.   

winnares dierendagactie

Win-win-win

Bob de Lange van DARF: ‘Bij een feestdag hoort natuurlijk trakteren. Dit jaar wilden we dierendag nog specialer maken en onze klanten en hun viervoeters eens goed in het zonnetje zetten. We hebben enorm veel positieve reacties gehad op de actie, met de uitreiking van de hoofdprijs als kers op de taart. Mevrouw won een jaar lang gratis voer, haar Franse bulldogs een jaar heerlijke natuurlijke voeding en Fitdoxx Aalsmeer een mooie korting. Een dierendag om niet snel te vergeten.’

Gerelateerde artikelen