Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Blog - 5 tips om de verjaardag van je viervoeter te vieren!

5 tips om de verjaardag van je viervoeter te vieren!

3 minuten leestijd

Tijd voor een feestje! Als je viervoeter jarig is mag je écht uitpakken. Het is misschien wat anders dan een ‘mensenverjaardag’, maar de verjaardag van jouw hond is zeker niet onbelangrijker. Een dag die in het teken staat van lekker eten, gezelligheid en liefde. Wij hebben vijf tips voor je om de verjaardag van je viervoeter onvergetelijk te maken!

Shop een leuk cadeau

Met een cadeautje scoor je altijd punten, ook bij je viervoeter. Pak daarom op zijn verjaardag lekker uit. Koop speelgoed wat je hond nog niet kent, of juist zijn favoriete speeltje die kapot is. Het is en blijft tenslotte een speciale dag! Een leuke snackbal, een touw of een lekkere Woefstock; je hond zal hoe dan ook dolenthousiast zijn!

Een overheerlijke verjaardagstaart

Een taartje voor jezelf en een taartje voor je hond. Met wat creativiteit kan je namelijk een heerlijke taart maken voor jouw viervoeter. Met lekkere groenten, havermout of vers vlees. De keuze is reuze en dat is natuurlijk superfijn omdat je dan precies een taart kan maken die je hond lekker vindt. Lees je van tevoren wel goed in over de ingrediënten, want je wilt je hond natuurlijk niet iets geven wat ongezond voor hem kan zijn. En wil je echt niet ineens je hond ander voer geven? Met onze DARF KVV kun je ook heel eenvoudig een verjaardagstaart maken. Ruby the Dutch Toller heeft al van een heerlijk KVV taartje kunnen genieten! Bedankt voor het delen op Instagram, Ruby 🙂 

Verjaardagstaart hond

Lang leve snacks!

Naast die overheerlijke taart is de verjaardag van je hond ook de dag dat hij lekker mag snacken. Een lekker botje of wat koekjes vallen altijd goed in de smaak! Wil je een leuk spelelement toevoegen aan het snackmoment? Verstop dan wat koekjes in bijvoorbeeld je tuin. Wordt gelijk de neus van je hond op de proef gesteld. 

Play-time!

Een echt beestenboel mag best op deze speciale dag. Nodig daarom alle vriendjes van je viervoeter uit. De buurhond, de viervoeter van vrienden of die gezellige hond uit het bos. Zo kunnen ze lekker met elkaar spelen en kunnen jullie als baasjes lekker bijkletsen, uiteraard op anderhalve meter afstand 😉 Geniet ondertussen van een hapje en een drankje en zo wordt het voor jullie ook een groot feest. Win-win!

Kleinigheidje voor alle visite

Als alle viervoeters zijn uitgespeeld en klaar zijn om weer te vertrekken naar huis is het leuk om ze een kleinigheidje te geven. Zoals je vroeger ook op een verjaardagsfeestje als kind kreeg, nostalgischer krijg je het haast niet. Een klein zakje met snackjes, een lekker botje of een klein speeltje is al een leuke herinnering aan deze gezellige dag!

Vier jij de verjaardag van je hond? Laat het ons weten via Facebook of Instagram. Of stuur ons een foto, vinden we leuk!

Gerelateerde artikelen