Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Blog - Kerstfilms met honden of katten

Kerstfilms met honden of katten

3 minuten leestijd

Pak je dekentje, warme chocomelk en kerstkransjes. Roep je viervoeter bij je en nestel je lekker samen op de bank om alvast in de kerststemming te komen. Met deze films waarin honden of katten de hoofdrol spelen, lukt dat zeker. 

The dog who saved christmas vacation

In deze komediefilm gaat de familie Bannister, samen met hond Zeus, op vakantie. Twee dieven, die door toedoen van Zeus tijd in de gevangenis hebben doorgebracht, volgen de familie naar hun kerstoord. Terwijl zij bedenken hoe ze wraak kunnen nemen op Zeus, ik de viervoeter bezig met hele andere dingen. Hij wordt verliefd op Bella, een Franse poedel die niet van de Golden Retriever onder de indruk lijkt te zijn.

Santa Claws

Wist je dat de kerstman allergisch is voor katten? Niet voor niets geeft hij geen katten als kerstcadeautje 😉 In deze film maakt hij voor één keer een uitzondering. Hij is van plan Tommy een kitten cadeau te doen, maar er kruipen veel meer dan vijf kittens in zijn zak. Door de flinke allergische reactie die kerstman hierdoor krijgt, moeten de kittens helpen met het rondbrengen van de andere kerstcadeautjes. 

I want a dog for christmas

Snoopy mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de feestdagen. In deze klassieker wil Rerun, één van de jongens van ‘The Peanut gang’ heel graag een eigen hond. Zijn ouders denken hier alleen heel anders over. Het toeval wil dat Spike, het broertje van Snoopy, met kerst op bezoek komt. Rerun ziet zijn kans schoon en probeert Spike stiekem te adopteren.

Grumpy Cat’s worst christmas Ever

Grumpy Cat, de in 2019 overleden internetsensatie, speelde in 2014 de hoofdrol in een kerstfilm. In deze komische film woont de ‘verbitterde’ kat in een dierenwinkel waar klanten nooit naar haar omkijken. Tót de eenzame Chrystal een bezoekje brengt aan de winkel. Het twaalfjarige meisje en de kat blijken met elkaar te kunnen communiceren en bouwen een bijzondere vriendschap op.

A dog named Christmas

Todd wil dolgraag een hond, maar zijn vader denkt daar heel anders over. Als het asiel een speciale actie organiseert, waarbij mensen op proef een hond kunnen adopteren voor de kerstdagen, lukt het Todd zijn vader over te halen. Todd kiest een labrador die hij ‘Christmas’ noemt. Nu moet hij alleen nog zijn vader zien te overtuigen om Christmas ook na de kerstdagen te houden. 

A gift from Bob

A gift from Bob is het vervolg op de het waargebeurde ‘A street cat named Bob’. Dit keer wordt Engeland geteisterd door een strenge winter. James weet niet meer wat hij moet doen: want wie luistert er onder deze weersomstandigheden naar de muziek van een straatmuzikant? Al snel komt hij krap bij kas te zitten, maar gelukkig komt Bob verrassend uit de hoek om zijn baasje de ware betekenis van kerst te leren.

Krijg je geen genoeg van honden in hoofdrol? Hier zetten we ook nog wat films voor op een rijtje die je het hele jaar door kan kijken 😉

Ken jij nog een leuke film met honden of katten in de hoofdrol? Laat het ons weten in de reacties op Facebook

Gerelateerde artikelen