Fish4Pets

De naam doet het al vermoeden, Fish4Pets is ons KVV merk met enkel vis als ingrediënt.
Shop nu
Fish4Pets

De producten van Fish4Pets worden uitsluitend gemaakt van verse vis en zijn hypoallergeen. We begrijpen dat viervoeters gek zijn op vis, toch raden we aan om niet meer dan 10% vis te voeren. We adviseren om je viervoeter één keer per week vis te geven. Zo krijgt hij voldoende gezonde omega 3-vetzuren binnen. Deze beschermen tegen hart- en vaatziekten. 

De ingrediënten van Fish4Pets

Alle Fish4Pets varianten worden gemaakt van één vissoort. Zo kun je gemakkelijk zelf kiezen welke vis je jouw viervoeter voert. Fish4Pets zit verpakt in worstjes van circa 245 gram, superhandig! Daarnaast zijn de ingrediënten duurzaam gevangen en komt de vis uit een MSC-visserij met MSC-keurmerk. 

Bewaar de worstjes op -18 graden. Na ontdooien is Fish4Pets twee dagen houdbaar. Heb je vragen? Bekijk de productinformatie in onze webshop of neem contact met ons op. 

Milieubewust bezorgen

Onze chauffeurs rijden de hele week rond met gekoeld vers vlees voer. Elke dag in een ander postcodegebied. Van Nederland naar België en Duitsland. Dat betekent dat we op één vaste dag bij jou in de buurt zijn. Waarom niet vandaag besteld, morgen in huis? Omdat onze vrachtwagens dan nóg vaker de weg op moeten en dat zorgt voor extra uitstoot. Daarom werken we samen met een verzekeringspartij die voor elke CO2 uitstoot een boom plant. Zo werken we aan milieubewust bezorgen. Bestel je alleen droogvoer? Om onze koelwagens en chauffeurs te ontzien, versturen we orders met alleen droogvoer (snacks, brokken en dergelijke) dagelijks per post. Lees hierover meer bij veelgestelde vragen.

DARF bestelbus

Fish4Pets producten

Daarom DARF

Uit liefde voor het dier

Uit liefde voor het dier

Uit eigen slagerij

Uit eigen slagerij

Alleen natuurlijke ingrediënten

Alleen natuurlijke ingrediënten

Geen chemische toevoegingen

Geen chemische toevoegingen