De lekkerste snacks voor je viervoeter

Het assortiment in snacks is bij DARF haast oneindig. Super, want zo hebben we voor iedere viervoeter wat wils. Maar als de snacks van DARF nieuw voor je zijn of je graag een keer wat anders wilt proberen voor je hond kan het best lastig zijn om de juiste keuze te maken. Inmiddels hebben al veel trouwe viervoeters onze snacks voorgeproefd, daarom hebben we de vijf favoriete snacks op een rijtje gezet. 

1. Woefstock

De Woefstock is misschien wel dé favoriet onder de snacks. Bijna iedere hond maak je dolgelukkig met met deze natuurlijke kluif gemaakt van 100% koffieboomhout. Deze snack is niet alleen lekker maar ook nog eens ontzettend goed voor je hond. Het kauwen reinigt namelijk het gebit van je hond en met kauwen wordt het geluksstofje endorfine aangemaakt. Een gezonde en gelukkige hond dus. Ondanks dat de Woefstock ontzettend moeilijk splintert is het geen gevaar als er toch wel wat loskomt. Dit zorgt er namelijk voor dat de darmen van je hond wat harder aan het werk mogen en dat is op deze manier nooit een probleem! De Woefstock is verkrijgbaar in small, medium en large

2. Gedroogde Rundernekspier

Ook één van de meest begeerde snacks onder de honden: gedroogde rundernekspier. Een snack van 100% rund, gedroogd in eigen beheer. Zo weten we zeker dat je alleen de beste snacks geeft aan je hond. Deze snack kan je gebruiken als tussendoortje, als aanvulling van de dagelijkse voeding, maar je kunt hem ook gebruiken als beloning. Bijvoorbeeld als je één van deze sporten beoefent met je viervoeter.

3. DARF Kalkoentrainers

De kalkoentrainers zijn een natuurlijke en verse snack voor je hond. De naam verklapt het al een beetje, want deze snacks zijn ideaal tijdens het trainen van je hond. Ze zijn klein en gedroogd en dat maakt de snack kauwbaar en makkelijk verteerbaar tijdens een training. Perfect voor een gehoorzaamheidscursus of een training agility. Het drogen van deze snack doen we zelf, dus dit product bevat geen conserveringsmiddelen, bestrijdingsmiddelen of zouten. Let er wel goed op dat je de zak goed afsluit na openen, zo behoud je de beste kwaliteit.

4. DARF Super knabbels

Deze super knabbels zijn een natuurproduct met een harde kauwcapaciteit. Gemaakt van 100% natuurlijk rundvlees. Je kunt deze snack gebruiken als heerlijke lekkernij tussendoor of als beloning. Beide momenten zal je hond er enorm van genieten. De super knabbels zijn per 250 gram makkelijk verpakt in een zak met afsluitbare strip. Handig, want té veel snacks zijn natuurlijk ook niet goed voor onze huisdieren 😉

5. Gedroogde Runderpens

Deze gedroogde rundersnacks zijn de beloning waar je hond van gaat watertanden. Een échte favoriet onder de viervoeters. Deze snack bestaat uit 100% rund en wordt gedroogd in eigen beheer. Zo weten we zeker dat er niks aan het vlees wordt toegevoegd en zijn deze snacks vrij van bestrijdingsmiddelen, conserveringsmiddelen en zout. Zo garanderen we je dat jouw viervoeter alleen het allerbeste krijgt.

Let op: om jouw hond de beste kwaliteit snacks te bieden houden wij het drogen van deze snacks in eigen beheer. Zo zijn we er zeker van dat deze héérlijke snacks geen conservingsmiddelen, bestrijdingsmiddelen of zouten bevatten. Dit kan ervoor zorgen dat onze snacks soms niet op voorraad zijn. We doen altijd ons uiterste best om de voorraad zo snel mogelijk aan te vullen. 


Welke snack eet jouw hond het liefst? Laat het ons weten via Facebook of Instagram. Vinden we leuk om te horen!