fbpx

DARF Snacks

Een gezonde én lekkere aanvulling op de dagelijkse voeding van je viervoeter.
Shop nu
DARF Snacks

Naast gezonde voeding is een lekkere snack voor je viervoeter ook één groot feest. Daarom hebben we bij DARF snacks voor honden. Als beloning, aanvulling op de dagelijkse voeding of gewoon omdat je viervoeter het lekker vind. Maar dan wel gezond en verantwoord. 

Welke soorten snacks maakt DARF? 

Ons assortiment snacks heeft voor iedere viervoeter wat wils. Kip, rund of een lekkere Woefstock. Jouw hond zal hoe dan ook smullen van al dit lekkers. Ook onze snacks produceren we in eigen beheer. Hierdoor kunnen we je verzekeren dat de snacks vrij van conserveringsmiddelen, bestrijdingsmiddelen of zout zijn. Verpakt in handige, hersluitbare verpakkingen. Zo hoeft de verpakking niet in één keer leeg. Al zal je viervoeter dat misschien wel willen 😉

Milieubewust bezorgen

Onze chauffeurs rijden de hele week rond met gekoeld vers vlees voer. Elke dag in een ander postcodegebied. Van Nederland naar België en Duitsland. Dat betekent dat we op één vaste dag bij jou in de buurt zijn. Waarom niet vandaag besteld, morgen in huis? Omdat onze vrachtwagens dan nóg vaker de weg op moeten en dat zorgt voor extra uitstoot. Daarom werken we samen met een verzekeringspartij die voor elke CO2 uitstoot een boom plant. Zo werken we aan milieubewust bezorgen.Bestel je alleen droogvoer? Om onze koelwagens en chauffeurs te ontzien, versturen we orders met alleen droogvoer (snacks, brokken en dergelijke) dagelijks per post. Lees hierover meer bij veelgestelde vragen.

DARF bestelbus

DARF Snacks producten

Daarom DARF

Uit liefde voor het dier

Uit liefde voor het dier

Uit eigen slagerij

Uit eigen slagerij

Alleen natuurlijke ingrediënten

Alleen natuurlijke ingrediënten

Geen chemische toevoegingen

Geen chemische toevoegingen