Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Blog - Canichef en Felichef: veelgestelde vragen

Canichef en Felichef: veelgestelde vragen

2 minuten leestijd

Misschien ben je het al tegengekomen in de webshop van DARF: de producten van Canichef en Felichef. Wat houden deze producten precies in? Lees gauw verder; wij zetten de veelgestelde vragen voor je op een rij.

Wat zijn Canichef en Felichef?

Canichef en Felichef zijn nieuwe producten in het assortiment van DARF. Canichef komt van het Latijnse ‘canidae’ en betekent ‘hondachtige’. Deze producten, voer en snacks, zijn speciaal ontwikkeld voor honden. De naam Felichef is afgeleid van het Latijnse ‘felidae’, wat ‘katachtigen’ betekent. Felichef heeft voer en producten speciaal voor katten.

Waar komen Canichef en Felichef vandaan?

Canichef en Delichef komen niet, zoals onze eigen producten, uit onze DARF slagerij. Ze komen oorspronkelijk uit Frankrijk en worden in Mayenne geproduceerd. De ingrediënten voor de Canichef- en Felichefproducten worden met zorg geselecteerd en tot producten geproduceerd in Frankrijk.

Welke producten heeft DARF ervan in het assortiment?

DARF heeft in de webshop een groot assortiment Canichef- en Felichefproducten. Van verpakte terrine tot mousse. En van hondensnoepjes en kattensnacks tot veel verschillende soorten brokjes voor honden en katten. Maar wist je dat Felichef ook kattenbakvulling in het assortiment heeft? De kattenbakvulling is 100% plantaardig en samengesteld uit biologische tarwestrokorrels.

Canichef en Felichef

Zijn de producten biologisch?

De producten van Canichef en Felichef zijn 100% biologisch. En dus niet alleen goed voor je hond of kat, maar ook beter voor de natuur. Alle producten zijn gemaakt met respect voor het milieu en met het oog op dierenwelzijn. Daarnaast zijn ze vrij van chemicaliën, van kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen én smaakstoffen. Zodat jouw huisdier alleen het beste krijgt én in topvorm blijft!

Hoe kies ik het juiste product voor mijn hond of kat met een allergie?

Het kan zijn dat jouw hond of kat niet goed tegen granen kan. Canichef en Felichef hebben daarom producten mét – en zonder granen. Weet jij welke ingrediënten jouw hond of kat beter wel of niet kan eten? Bij alle Cani- en Felichefproducten in de DARF webshop staat een uitgebreide lijst van de samenstelling en ingrediënten van het voer. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies uit welke voedingsstoffen het voer is opgebouwd.

Ben je benieuwd naar het honden- en kattenvoer en de andere producten van Canichef en Felichef? Neem eens een kijkje in de webshop van DARF en bestel de heerlijke producten van Canichef of Felichef voor jouw hond of kat!

Gerelateerde artikelen