fbpx

Aangepaste leverdagen komende feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur! We brengen je graag op de hoogte van onze leverdagen rondom kerst en oud & nieuw. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en heb je voldoende voer in huis voor jouw viervoeter(s). Naast de leverdagen vertellen we je ook wanneer je jouw bestelling moet plaatsen, zodat deze op tijd bij je binnen is. Zo eet ook je viervoeter tijdens de feestdagen in stijl. 

Op eerste kerstdag, vrijdag 25 december, wordt er niet geleverd. Daarom zullen wij de bestellingen op woensdag 23 december leveren. We ontvangen dan wel graag jouw bestelling vóór maandagavond 21 december 23.59 uur, zodat we voldoende tijd hebben om je bestelling in te plannen en klaar te zetten. 

Daarnaast leveren wij niet op nieuwjaarsdag, vrijdag 1 januari 2021. Om die reden leveren wij bestellingen op woensdag 30 december. We ontvangen je bestelling dan graag vóór maandagavond 28 december 23.59, uur zodat we jouw bestelling helemaal in orde kunnen maken.

In regio Noord, de regio van Peter Borsje, wordt er niet geleverd tussen kerst én oud & nieuw. Bestel daarom ruim voor de feestdagen alle producten die je nodig hebt. 

Verder wensen wij jou en jouw viervoeters hele fijne feestdagen en een prettig nieuwjaar!