Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Blog - Aangepaste leverdagen in mei

Aangepaste leverdagen in mei

2 minuten leestijd

Pinksteren valt dit jaar op 23 en 24 mei. Dat betekent dat we aangepaste leverdagen hebben. We brengen je hiervan graag op de hoogte zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Tweede pinksterdag is een officiële feestdag en dus een vrije dag, ook voor ons 😉 Dit houdt in dat wij maandag 24 mei geen bestellingen leveren. We splitsen de route op.

Woensdag 26 mei

Begint jouw postcode met 53, 54, 55, 56, 57, 58 of 59? Dan leveren we jouw bestelling op woensdag 26 mei. Wil je op die dag een bestelling ontvangen voor jouw viervoeter? Zorg dan dat je je bestelling plaatst vóór maandagavond 24 mei 23:59 uur. 

Donderdag 27

Op donderdag 27 mei rijden we de rest van de maandagroute. Dit zijn de postcodes die beginnen met 40, 41, 42, 50 of 51? Nog iets nodig van DARF? Plaats ook dan uiterlijk maandagavond 24 mei 23:59 uur je bestelling.

Dinsdag 25 mei

Dinsdag 25 mei is weer een gewone werkdag, ook voor onze chauffeurs. Let er op wel op dat je je bestelling voor die dag eerder moet plaatsen. Zorg ervoor dat we de bestelling vóór donderdagavond 20 mei 23:59 uur hebben ontvangen, zo kunnen we het op tijd klaarzetten.

Postcodechecker

Wil je weten wanneer er op reguliere dagen een bezorger bij jou in de buurt is? Vul dan je postcode in in onze postcodechecker.

DARF wenst alle viervoeters en hun baasjes fijne pinksterdagen! En zijn jullie van plan lekker te gaan wandelen? Kijk dan eens hier voor leuke, hondvriendelijke wandelroutes. 

 

Gerelateerde artikelen