Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100
Home - Blog - 5 x Insta cats die je niet wilt missen

5 x Insta cats die je niet wilt missen

2 minuten leestijd

Steeds meer katten hebben een eigen Instagram account. Volg jij al een leuke deugnieten, prachtige raskatten of een combi van beiden op Instagram? Wij delen vijf Insta cats die zeker de moeite waard zijn om te volgen.

Luna, Emma en Mochi 💜💜💙

Vriendjes voor het leven, dat zijn deze drie leukerds. Luna, Emma en Mochi delen alles samen: van krabpaal tot mandjes en van kartonnen dozen tot vensterbanken. Hondenliefhebbers komen ook niets te kort bij dit trio, want hun baasje deelt op hun Instagram account ook geregeld kiekjes van hun hondenvriendjes. En met ruim 700 volgers, blijft dat niet onopgemerkt.

Insta cats

ᴰⁱᵍᵍʸ & ᴰᵉˣ

Diggy en Dex zijn twee jonge siblings van een jaartje jong. Met hun witte vacht en blauwe ogen zijn de broertjes haast identiek en dus lastig uit elkaar te houden. Als echte broers delen ze hun knuffels, spelen ze gezellig samen en kijken ze zelfs graag samen op potje voetbal op de buis. Hun Instagram account is als een wollig dekentje: veel wit en lekker fluffy! 

Insta cats

Bear en Tommy 🧡

Twee rode Haagse knapperds, dat zijn Bear en Tommy. Bear is de oudste van het duo, maar toen Tommy hem kwam vergezellen duurde het niet lang voor de twee onafscheidelijk waren. Dat deze gingers een baasje hebben die prachtige foto’s maakt is echt een gelukje, want zo kunnen hun ruim 2200 volgers op Instagram maximaal genieten van de katten die maar wat graag poseren.

Insta cats

Pooh 🐾

Pooh is een rasechte Bengaal. Met haar kleine mooie koppie, grote groene kijkers en prachtige ‘spotted’ vacht hoeft deze kleine tijger weinig te doen voor veel bekijks. Op haar Instagram account steelt ze met gemak de show van ruim 500 volgers.

Pleuntje 🌸

Pleuntje is een prachtige ​​Mid High-White Bicolour Ragdoll dame. Ze is niet alleen oogverblindend, maar ook ontzettend leuk. Ze tuurt graag naar de visjes in het aquarium, relaxed soms in de wasmachine of keukenkastjes én poseert graag. Gelukkig maar, want zo kan haar baasje op het Instagram account van Pleuntje lekker veel foto’s delen voor haar ruim 2700 volgers.

Is jouw kleine tijger net zo Instagrammable als deze Insta cats? Stuur ons een foto via Facebook of plaats deze op Instagram met #darfdiervoeding. Vinden we leuk!

Gerelateerde artikelen